Orientul Mijlociu dă în clocot: șeful Mossad și cel al CIA, întâlnire de urgență după atacul Israelului în Iran

acum 3 ore 15
Iranul anunţă sâmbătă că are ”datoria de a se apăra” după atacurile aeriene împotriva unor instalaţii de producţie de rachete ale Israelului, care a ameninţat Republica islamică că o va face ”să plătească un preţ mare” dacă va replica, relatează AFP, conform News.ro.
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/orientul-mijlociu-da-in-clocot-seful-mossad-si-cel-al-cia-intalnire-de-urgenta-dupa-atacul-israelu_3474219.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.