Ostropel de pui cu usturoi. Rețeta tradițională a gospodinelor din Moldova. Este perfectă pentru Lăsata Secului

acum 6 ore 24

Această rețetă este perfectă pentru cei care se pregătesc să lase sec de carne și vor să țină postul Paștelui. Tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile de mai jos și la final vei obține cel mai bun ostropel de pui pe care l-ai pregătit și mâncat vreodată.

Ingrediente: 

2 pulpe de pui sau 4 pulpe inferioare100 ml vin alb1 cană cu apă1 ceapă mai mare2 ardei grași2-3 roșii sau pasta de roșiicimbru1 frunză de dafin1 căpățană usturoisare, piperpătrunjel2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare: 

Pentru început se spală carnea de pui și se pune la prăjit în ulei. Apoi, se condimentează cu sare și piper și se lasă să se prăjească pe ambele părți. 

Atunci când puiul capătă o culoare aurie se st...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ostropel-de-pui-cu-usturoi-reteta-traditionala-a-gospodinelor-din-moldova-este-perfecta-pentru-lasata-secului_67b9edec9ebf33266a585a12

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.