Otrava din carnea pe care o consumăm zilnic. Noul studiu care dă totul peste cap
acum 9 luni
48
Cercetătorii de la Ocean Conservancy și Universitatea din Toronto au analizat mai mult de o duzină de tipuri diferite de proteine, inclusiv fructe de mare, porc, pui, carne de vită și tofu.
Au descoperit microplastice în aproape 90% din mostrele testate și au estimat că un adult american mediu poate consuma cel puțin 11.000 de bucăți de microplastice în fiecare an.
La nivelul fiecărei porții, creveții înveliți în pesmet aveau cea mai mare cantitate de microplastice, urmați de chif...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.