Ouă umplute, o altfel de rețetă. Cu ce poți înlocui maioneza

acum 2 luni 8
Ingrediente-  ouă umplute cu pateu de ficat:50 g de pateu de ficat (o cutie mică); 50 g şuncă slabă;50 g smântână; sare, piper.Mod de preparare

Se fierb ouăle tari. Se curăţă şi se lasă să se răcească. Se taie apoi în jumătăţi (în lungime). Se scot gălbenuşurile şi se zdrobesc cu furculiţa. Se taie şunca şi se amestecă cu gălbenuşurile, pateul de ficat şi smântâna. Se adaugă sarea şi piperul. Se umplu jumătăţile de ou şi se presară cu pătrunjel tocat.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/oua-umplute-o-altfel-de-reteta-cu-ce-poti-inlocui-maioneza_66cc6dec2e372e5f1c586e4a

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.