Păcăleala „naturalului” de la raft: Majoritatea alimentelor sunt procesate, fie că vorbim de un măr ceruit pentru a străluci mai mult sau de iaurt cu „arome”

acum 5 luni 19

Aceste produse formulate la nivel industrial, care sunt adesea bogate în grăsimi, amidon, zaharuri și aditivi, reprezintă 73% din aprovizionarea cu alimente a SUA în prezent. Cu toate acestea, cercetările leagă din ce în ce mai mult alimentele ultraprocesate de o multitudine de probleme de sănătate, cum ar fi diabetul, obezitatea, cancerul și depresia. În ciuda acestor riscuri, americanul mediu obține peste 60% din caloriile zilnice din alimente ultraprocesate - mai mult decât în orice altă ț...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/pacaleala-naturalului-de-la-raft-majoritatea-alimentelor-sunt-procesate-fie-ca-vorbim-de-un-mar-ceruit-pentru-a-straluci-mai-mult-sau-de-iaurt-cu-arome_6650d7b4d94565480013e882

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.