Rețeta de pachețele de primăvară cu sos de unt de arahide este una cu puține calorii, având în jur de 260 de calorii o porție. Se prepară rapid în doar 10 minute.
Pachețele de primăvară cu sos de unt de arahide
Ingrediente pentru rețeta de pachețele de primăvară cu sos de unt de arahide:
Pentru rulouri:
4 foi de orez
120 g morcovi tăiați sub formă de fâșii subțiri
100 g ardei gras tăiat sub formă de fâșii subțiri
200 g castraveți tăiați sub formă de fâșii subțiri
Pentru sos:
20 g unt de arahide light
Mod de preparare:
Înmuiați fiecare foaie de hârtie de orez individual în apă timp de 30 de secunde. Odată ce foaia devine maleabilă, scoateți-o din apă și așezați-o pe o suprafață de lucru pentru a fi umplută.
Așezați legumele tăiate sub formă de fâșii pe foaia de hârtie de orez și înfășurați cu grijă.
Repetați acest proces până când hârtia de orez este epuizată. Serviți alături de sosul de unt de arahide.
Foto:123rf.com