Pâine crocantă la exterior și moale la interior, după o rețetă turcească. Ingredientul secret folosit de gospodinele din Turcia
acum 4 ore
14
Cum să prepari pâine turcească „Vakfıkebir”. Inspirată din tradiția culinară a regiunii Trabzon, această pâine poate fi pregătită atât în varianta clasică, cu miez aerat și coajă crocantă, cât și sub formă de lipii subțiri.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.