Pâine cu gust şi proprietăţi de carne inventată la Universitatea Dunărea de Jos: „Este ca şi cum ai mânca pâine cu friptură”
acum 10 luni
33
O pâine proteică, cu gust şi proprietăţi de carne, a fost inventată de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi a obţinut brevetul de invenţie de la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), informează Agerpres.
Autorii invenţiei sunt profesorii Floricel Cercel, Petru Alexe şi Romulus Marian Burluc, care au plecat de la premisa că "pâinea normală este dezechilibrată în aminoacizi ese...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.