Pâinea cu gust de friptură, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

acum 8 luni 50
OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Pâinea proteică conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vită, pasăre sau pește

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/painea-cu-gust-de-friptura-inovatia-unor-2346560.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.