Pâinea noastră cea de toate zilele

acum 1 an 64
Despre proprietățile diverselor tipuri de semințe sau nuci am povestit destul de mult, unele fiind surse importante de proteine, altele de fibre, nucile mai ales vin cu grăsimi sănătoase. Iar toate acestea le putem folosi și în aluaturi coapte. Iar pâinea este în fruntea listei.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/paine-seminte-fibre-nuci-aroma-retete-945919.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.