Părțile toxice ale puiului, care nu trebuie mâncate sub nicio formă
acum 9 luni
62
Plamanii sunt organi vitali pentru pui și nu sunt potriviți pentru consumul uman din mai multe motive. În primul rând, plamanii sunt responsabili pentru respirația păsării și colectează toxine, bacterii și alte substanțe care nu sunt benefice pentru sănătatea umană. Plamanii pot fi expuși la o varietate de agenți poluanți, cum ar fi poluarea din aer, substanțe chimice și alte elemente nocive, în funcție de factorii de mediu în care puiul a fost crescut.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.