Pasca fără aluat: la ce temperatură se coace și cum să o faci perfectă din prima

acum 1 ziua 13
De ce merită să încerci pasca fără aluat

Spre deosebire de pasca clasică, care presupune dospirea aluatului și un timp mai lung de preparare, această variantă are la bază doar umplutura de brânză, aromată cu vanilie, coajă de lămâie și stafide. Practic, este o prăjitură cu brânză coaptă, dar cu gustul autentic de Paște.

La ce temperatură trebuie coaptă pasca fără aluat

Pentru a obține o pască perfectă – moale în interior, rumenită frumos la exterior și fără crăpături – specialiștii recomandă coacerea la o temperatură constantă de 180°C, timp de aproximativ 60 de minute. Este important să nu deschizi cuptorul în primele 30–40 de minute, pentru a nu perturba procesul de coacere. Verificarea se face doar la final, folosind o scobitoare: dacă iese curată, pasca este gata.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/pasca-fara-aluat-la-ce-temperatura-se-coace-si-cum-sa-o-faci-perfecta-din-prima_68020d70b9150755b04563d8

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.