Pasca fără aluat. Secretul unui adevărat deliciu de Paște, dezvăluit de chef Sorin Bontea
acum 6 luni
44
Cu învierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregăti cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a răsfăța familia și musafirii atinge cote maxime. În acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradițională ocupă un loc de cinste pe mesele pregătite cu dragoste și grijă. Însă, pentru a veni în întâmpinarea celor care caută inovație și ușurință în preparare, chef Sorin Bontea surprinde cu o variantă simplă și rapidă: pasca fără aluat.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.