Pasta primavera. O rețetă în care poți aduna toată savoarea legumelor de mai
acum 5 luni
13
Rețeta a fost creată de bucătarul Sirio Maccioni, un restaurator de origine italiană. Preparatul a fost servit mai întâi într-un restaurant din New York City, apoi rețeta a fost publicată câțiva ani mai târziu în New York Times și astfel acest preparat a ajuns faimos.
Rețeta poate fi preparată nu doar primăvara, ci oricând, cu legume de sezon. Este o rețetă versatilă, pe care o poți adapta după propriul gust, folosind combinația de legume preferată. Descoperă și o rețetă de paste cu ciu...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.