Patron de restaurant, ajuns în pragul disperării din cauza lipsei de angajați, oferă 300 de euro cui îi găsește un ospătar: ”Nu mai știu ce să încerc”

acum 5 luni 18

Restaurantele din Italia se confruntă cu o adevărată criză de personal. Astfel, proprietarul bistroului Saint-Vout din centrul orașului Aosta, Luca Tentoni e pus în situația de a oferi un loc de muncă pentru care nu există candidați.

Articolul Patron de restaurant, ajuns în prag...

Sursa: https://www.romaniatv.net/patron-de-restaurant-ajuns-in-pragul-disperarii-din-cauza-lipsei-de-angajati-ofera-300-de-euro-cui-ii-gaseste-un-ospatar-nu-mai-stiu-ce-sa-incerc_8286814.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.