Experții au declarat la Fox News Digital ce alimente agravează simptomele răcelii și gripei și ce ar trebui să consumi în locul lor pentru recuperare rapidă.
Pe măsură ce sezonul gripal intră în plină desfășurare, multe persoane caută modalități de a rămâne sănătoase și de a-și proteja sistemul imunitar. Între consumul de citrice și legume proaspete, merită să construiți un sistem imunitar sănătos pentru protecție împotriva germenilor.
Alimentele picante irită gâtul
Deși ardeiul iute are proprietăți antiinflamatorii, poate agrava iritația gâtului și tusea, pe lângă simptomele gastrointestinale, a spus dr. Michael Ednie, medic și dietetician.
„Capsaicina poate declanșa decongestionarea nazală temporară, oferind ameliorarea simptomelor de congestie. Decizia de a consuma alimente picante în timpul unei răceli trebuie să fie individualizată”, a spus Ednie.
Will Bulsiewicz, gastroenterolog, a afirmat că alimentele picante „sunt o sabie cu două tăișuri...

acum 1 ziua
11



















English (US) ·
Romanian (RO) ·