Patru alimente care agravează răceala și gripa

acum 1 ziua 11

Experții au declarat la Fox News Digital ce alimente agravează simptomele răcelii și gripei și ce ar trebui să consumi în locul lor pentru recuperare rapidă.

Pe măsură ce sezonul gripal intră în plină desfășurare, multe persoane caută modalități de a rămâne sănătoase și de a-și proteja sistemul imunitar. Între consumul de citrice și legume proaspete, merită să construiți un sistem imunitar sănătos pentru protecție împotriva germenilor.

Alimentele picante irită gâtul

Deși ardeiul iute are proprietăți antiinflamatorii, poate agrava iritația gâtului și tusea, pe lângă simptomele gastrointestinale, a spus dr. Michael Ednie, medic și dietetician.

„Capsaicina poate declanșa decongestionarea nazală temporară, oferind ameliorarea simptomelor de congestie. Decizia de a consuma alimente picante în timpul unei răceli trebuie să fie individualizată”, a spus Ednie.

Will Bulsiewicz, gastroenterolog, a afirmat că alimentele picante „sunt o sabie cu două tăișuri...

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/patru-alimente-care-agraveaza-raceala-si-gripa-23656877

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.