Patru oameni au murit, iar alți 20, inclusiv copii, au fost răniți în urma unui atac rusesc la Dnipro

acum 2 ore 10

O rachetă rusească a ucis vineri seara patru oameni, printre care şi un copil, în oraşul Dnipro din estul Ucrainei, au anunţat sâmbătă autorităţile locale citate de AFP. Alte 20 de victime, inclusiv copii, au fost rănite.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a condamnat pentru atac pe „ucigaşii ruşi”.

Bilanţul a fost anunţat pe Telegram de guvernatorul regiunii Dnipro, Serhi Lisak, care a precizat că printre răniţi se numără o fată de opt ani şi un...

Sursa: https://tvrinfo.ro/patru-oameni-au-murit-iar-alti-20-inclusiv-copii-au-fost-raniti-in-urma-unui-atac-rusesc-la-dnipro/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.