Pentru ce a fost făcut, de fapt, sertarul de sub aragaz? Sigur l-ai folosit greșit până acum!

acum 4 luni 14

Răspunsul îi puteţi găsi chiar în instrucţiunile aragazului. Nu trebuie folosit pentru a depozita oale şi tigăi, ci pentru a menține caldă mâncarea gătită.

Multe restaurante procedează în acest fel.

Când este pornit cuptorul, de exemplu, spațiul de sub acesta se încălzește. Astfel, odată depozitată acolo, mâncarea rămâne călduță.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/pentru-ce-a-fost-facut-de-fapt-sertarul-de-sub-aragaz-sigur-lai-folosit-gresit-pana-acum_6687c4f9080dcc14244fc5c7

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.