Pericolul alimentelor ultra-procesate: ce sunt, cum le recunoaștem și de ce ne îmbolnăvesc

acum 2 ore 5
Un studiu internațional amplu, publicat în prestigioasa revistă The Lancet, atrage atenția asupra efectelor devastatoare pe care alimentele ultra-procesate (UPF) le au asupra sănătății publice.

Sursa: https://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/pericolul-alimentelor-ultra-procesate-ce-sunt-cum-le-recunoastem-si-de-ce-ne-imbolnavesc-1015806.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.