Cafeaua instant, ușor de pregătit cu doar un strop de apă fierbinte, e departe de a fi cea mai sănătoasă băutură.
Fie că e vorba de celebrele pliculeţe “3 în 1” sau variantele de cappuccino ori frappe la plic, toate sunt o mare sursă de E-uri. În plus, sortimentele "3 în 1" sunt de obicei pline de zahăr și alte ingrediente adăugate, care pot avea efecte negative asupra sănătății pe termen lung. Să analizăm mai detaliat fiecare ingredient în parte și riscurile pentru sănătate asociate cu acestea:
1. Zahăr: Majoritatea sortimentelor de cafea 3 în 1 au un conținut ridicat de zahăr, în jur de 50%. Consumul excesiv de zahăr poate duce la creșterea nivelului de glucoză din sânge, creșterea riscului de diabet zaharat de tip 2, creșterea în greutate, creșterea inflamației și creșterea riscului de boli cardiovasculare.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/pericolul-din-cafeaua-3-in-1-ingredientele-nocive-din-bautura-pe-care-multi-o-consuma-zilnic_6807f3f4a02a1e7335106702 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.