Pericolul din carnea pregătită pe grătar. Ce spun medicii despre compușii chimici din preparatele favorite ale românilor de 1 Mai

acum 3 ore 13
Medicii le recomandă românilor să aibă mare grijă la modul în care aleg să pregătească celebrul grătar de 1 Mai. Astfel, carnea nu trebuie gătită la flacără directă, pe motiv că, odată cu acest proces, sunt eliberați anumiți compuşi toxici cu risc pentru sănătate. Pericolul devine și mai mare în cazul cărnii procesate, precum cea din mici, cârnaţi sau alte preparate asemănătoare, arată, într-un interviu acordat news.ro, Andra Balcangiu – Stroescu, medic specialist nefrologie, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice.

Sursa: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/viata-sanatoasa/pericolul-din-carnea-pregatita-pe-gratar-ce-spun-medicii-despre-compusii-chimici-din-preparatele-favorite-ale-romanilor-de-1-mai-3221317

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.