Pericolul din farfurie: alimentele ultra-procesate care cresc riscul de atac de cord și AVC (studiu)

acum 1 luna 26
Un studiu realizat de Universitatea Harvard arată că cele mai periculoase alimente sunt carnea procesată, precum mezeluri, bacon sau cârnați, și băuturile dulci, consumul acestora mărind riscul de boli cardiovasculare.
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/pericolul-din-farfurie-alimentele-ultra-procesate-care-cresc-riscul-de-atac-de-cord-si-avc-studiu_3426475.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.