Pericolul din friptura de sărbători: la ce trebuie să fie atenți românii. Avertismentul Institutului Național de Sănătate Publică

acum 2 ore 14
Românii trebuie să acorde o atenție sporită la carnea consumată de sărbători. Luna decembrie vine cu reale pericole pentru cei care sacrifică porcul, dar uită sa testeze carnea înainte de a o consuma, atrage atenția Institutul Național de Sănătate Publică. Carnea de porc netestată poate provoca trichineloză, anunță Digi24.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pericolul-din-friptura-de-sarbatori-la-ce-trebuie-sa-fie-atenti-romanii-avertismentul-insp-3553757

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.