Pericolul prezent în majoritatea alimentelor din comerț. Avertismentul Mihaelei Bilic

acum 2 saptamani 5

Marea problemă este că aceste alimente nu se regăsesc neapărat în mod vizibil în farfurie. Ele sunt integrate în majoritatea produselor din comerț și, fără să ne dăm seama, devenind omniprezente în alimentația zilnică, remarcă Mihaela Bilic.

Unul dintre acestea este porumbul, din boabele căruia se fac inclusiv agenți de îndulcire și de textură, alcool, bere, băuturi răcoritoare, biscuiți, amelioratori de gust și pâine:

Așa cum uleiul de palmier este sursa de grăsimi din alimente, porumbul a devenit principala sursă de glucide, înlocuind până si zahărul din mâncare, (…).

Puține sunt alimentele care nu contin amidon modificat de porumb, dextroză sau sirop de glucoză/fructoză din porumb. De la micul dejun la cină, de la pâine la desert, ingerăm constant câte o doză de porumb. Si dacă nu apare direct în farfuriile noastre, tot porumb înseamnă si puii sau purcelușii cre...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/pericolul-prezent-in-majoritatea-alimentelor-din-comert-avertismentul-mihaelei-bilic_6923f0dfd58fac3bf13e0052

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.