Peștele care este mult mai sănătos decât somonul sau tonul. Motivul pentru care românii îl evită
acum 3 ore
13
Este vorba despre celebra sardină la conservă pe care, din păcate, majoritatea românilor evită să o consume tocmai din cauza faptului că este în conservă.
Nutriționiștii atrag atenția că peștele la conservă are numeroase beneficii pentru sănătate și uneori este chiar mai sănătos decât cel proaspăt. Pe deasupra, este și mult mai ieftin.
Mai mult, specialitii recomandă consumul de sardine la conservă datorită faptului că este bogat în nutrienți și acizi grași Omega 3 de origine marină, ceea ce îl face mult mai sănătos decât somonul sau tonul.
De-a lungul timpului, studiile au arătat că acești acizi au capacitatea de a reduce inflamația din corp, reduc riscul de depresie și riscul apariției bolilor de inimă sau...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.