Peștele prăjit NU mai are niciun secret: cum să obții o crustă crocantă și un interior suculent. Chiar și marii bucătari te vor invidia

acum 5 ore 1
1. Pune sare pe pește cu 15-20 de minute înainte de a-l prăji

Un pas critic în obținerea unui pește prăjit perfect este sărarea corectă. Bucătarii recomandă să sărați peștele cu aproximativ 15-20 de minute înainte de prăjire. Acest lucru ajută carnea să se întărească ușor, prevenind destrămarea în timpul gătitului.

Adăugați câteva picături de lămâie împreună cu sarea, mai ales pentru bucăți mari de pește. Aceasta va amplifica gustul și va îmbunătăți consistența cărnii.

2. Înlocuiește făina cu amidon de porumb

Renunțați la făina simplă în favoarea amidonului de porumb sau a unui amestec de făină și amidon. Această combinație asigură:

Crustă mai crocantă, fără a absorbi excesiv ulei.

Durabilitate – peștele își păstrează forma compactă.

Truc de bucătar: Uscați bine peștele cu un prosop de hârtie înainte de a-l da prin amidon. Ac...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/pestele-prajit-nu-mai-are-niciun-secret-cum-sa-obtii-o-crusta-crocanta-si-un-interior-suculent-chiar-si-marii-bucatari-te-vor-invidia_67922cc2bfe5fa33065ebb72

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.