Pide sau pizza turcească. Un preparat hrănitos și gustos, de care nu te mai saturi
acum 12 ore
7
Pentru aluat:
300 gr făină tip 6505 gr drojdie uscată1/2 linguriță de zahăr80 ml lapte50 gr unt topit și răcit1 ou2 linguri ulei de măsline1/2 linguriță de sare1 ou pentru uns aluatul.
Pentru umplutură:
500 gr de carne tocată( vită + porc)2 fire de ceapă verde2 fire de usturoi verde1 ardei gras de culoare roșie1 ardei iute3-4 roșii cherry150 gr sos de roșii1 legătură de pătrunjel1 linguriță de cimbrișorsare și piper după gust2 linguri de ulei150 gr cașcaval.
Pune făina într-un bol de frământare, dar nu înainte de a o trece prin sită. Amestecă într-un alt bol drojdia cu zahărul și adaugă amestecul la mijlocul făinii din bol. Toarnă puțin lapte cald peste drojdie și zahăr și amestecă ușor încorporând în amestec și din făină. Amestecă oul cu sarea și untul topit și adaugă-le în bolul cu ingrediente. Apoi începe amestecarea acestora, turnând în fir subțire restul de lapte cald.
Frământă aluatul până când nu se mai lipește de mâini, acoperă-l c...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.