Piept de porc la cuptor. Rețeta unei fripturi fragede și suculente
acum 2 ore
9
Pieptul de porc preparat la cuptor va avea o crustă crocantă datorită șoriciului rumenit perfect, iar interiorul va fi moale. Gustul este complex și îmbogățit de condimentele folosite. Usturoiul, cimbrul și boiaua de ardei oferă o armonie de arome. În plu, vinul sau berea adăugate în tavă completează cu o ușoară notă acidulată și dulceagă.
Pieptul de porc este un tip de carne care provine din zona inferioară a abdomenului, având o combinație unică de carne, grăsime și șorici. Are o text...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.