În ultimii ani auzim din ce în ce mai des de preparate fără gluten. Acestea sunt preferate de cei ce au intoleranță la gluten sau de cei care vor să îl evite. Rețeta pe care v-o recomandăm de pizza cu blat fără gluten se face din făină de hrișcă. Este foarte gustoasă, ușor de preparat, nu necesită multe ingrediente și are o aromă cu iz mediteraneean, datorită busuiocului verde folosit la ea. Baconul poate fi înlocuit cu ciuperci, în funcție de preferința fiecăruia.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/pizza-fara-gluten_66c484062c2569417531fe22
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.