Plăcintă cu ciuperci, un aperitiv foarte hrănitor și gustos
acum 2 saptamani
10
Pentru aluat:
250 g făină125 g unt rece tăiat cubulețe1 ou3-4 linguri de apă receun praf de sare 1 ou pentru unssemințe de susan pentru decor.
Pentru umplutură:
500 g ciuperci1 ceapă mare2-3 căței de usturoi200 ml smântână pentru gătit1 lingură de unt sau ulei2 linguri de făină1 legătură de pătrunjelsare și piper după gust.Mod de preparare
Vei începe cu pregătirea aluatului care necesită un timp scurt de frământare și un timp de odihnă la rece, pentru a deveni maleabil. În acest interval de timp se va prepara și umplutura de ciuperci.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.