Plăcintă cu dovleac, de post. Ce să adaugi în umplutură pentru un gust dulce și parfumat

acum 3 ore 6

Rețetele de deserturi cu dovleac sunt foarte versatile. Dovleacul poate fi folosit atât copt, cât și caramelizat, dar și proaspăt răzuit. Poate fi inclus în plăcinte, tarte, blaturi de prăjituri și torturi, dar și în diferite aluaturi fragede sau dospite. Mai poate fi transformat și în creme delicioase, fie copt, fie caramelizat.

Plăcintă cu dovleac de post – Ingrediente1 kg de dovleac ras150 g zahăr1 linguriță scorțișoară2-3 linguri uleifoi de plăcintă din comerț (de post)ulei pentru uns ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/placinta-cu-dovleac-de-post-ce-sa-adaugi-in-umplutura-pentru-un-gust-dulce-si-parfumat_673d9a7752019c2d78284c08

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.