Plăcinta cu telemea, brânză și smântână care l-a făcut celebru pe Sorin Bontea. Cunoscutul chef a dezvăluit REȚETA: ingredientul surpinzător

acum 9 ore 6

Plecând de la ideea că „fericirea poate fi simplă și poate fi construită chiar la noi în bucătărie”, Chef Sorin Bontea obișnuiește să posteze pe rețelele sociale rețete care să inspire orice pasionat de gătit. Plăcinta de față este una dintre cele mai ușoare și gustoase preparate pe care le puteți încerca, având nevoie de doar câteva ingrediente.

Ingrediente necesare400 g telemea de vacă150 g brânză de vaci150 g smântână4 ouăFoi de plăcintăUnt (pentru uns foile)Mod de preparare1. Prepararea umpluturii

Într-un bol încăpător, se amestecă telemeaua rasă sau zdrobită cu brânza de vaci, ouăle și smântâna.

Pentru cei care preferă gustul mai sărat, se poate adăuga o cantitate mai mare de telemea. Rezultatul trebuie să fie o compoziție cremoasă și bine omogenizată.

2. Pregătirea foilor de plăcintă

Foile de plăcintă se taie pe jumătate, iar fiecare foaie se unge cu unt topit pentru a obține o textură crocantă ș...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/placinta-cu-telemea-branza-si-smantana-care-la-facut-celebru-pe-sorin-bontea-cunoscutul-chef-a-dezvaluit-reteta-ingredientul-surpinzator_677fc7e71399c2212d0ea4d2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.