Pomana porcului. Semnificația preparării bucatelor de Ignat

acum 10 luni 37
Tăierea porcului are loc în ziua de Ignat, pe 20 decembrie. Însă obiceiurile care însoțesc această acțiune sunt transmise de la o generație la alta, în mediul rural.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/pomana-porcului-semnificatie-preparare-bucate-ignat-951697.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.