Ponta și Ciolacu și-au luat pufuleți ca să se uite la Barcelona Real Madrid. Comentariu acid de la George Simion

acum 3 ore 3

Sunt imaginile de la care a pornit schimbul de replici în mediul online între George Simion și Victor Ponta. Imediat după publicarea imaginilor, președintele AUR a lăsat un comentariu: „mere nu ați fi cumpărat și voi de la Voinești sau Fieni, v-ați dus la supermarket”.

Ponta i-a răspuns imediat.

Fostul premier spune că a fost cu Marcel Ciolacu și la producători și că merele le-au pus în portbagajul mașinii. Ponta l-a întrebat pe Simion și cât de scump a fost să meargă cu elicopter...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ponta-si-ciolacu-siau-luat-pufuleti-ca-sa-se-uite-la-barcelona-real-madrid-comentariu-acid-de-la-george-simion_671e1395625ab440e85c25d3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.