„Porțile Iadului” se închid după 50 de ani în care au emis non-stop metan. Ce spun oamenii de știință

acum 7 ore 2

Anunțul a fost făcut vineri de ministrul gazelor naturale al țării, Maksat Babaiev, în cadrul unei conferințe energetice din capitala turkmenă, Așgabat. Acesta a declarat că a fost deja forat un puț în zona Darvaza pentru a captura gazul, măsură menită să reducă emisiile de metan. „Intenționăm să forăm un al doilea puț,” a explicat Babaiev, precizând că acest proiect face parte dintr-un efort mai amplu al Turkmenistanului, unul dintre cei mai mari emițători de metan la nivel global.

Crater...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/extern/portile-iadului-se-inchid-dupa-50-de-ani-in-care-a-emis-nonstop-metan-ce-spun-oamenii-de-stiinta_671bf636d27183689f1cbf13

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.