2,3 portocale
1 borcan mic ananas
frisca 100 ml
2 linguri zahar
50 gr ciocolata neagra
50 grame nuca de cocos
Tort Diplomat cu fructe confiate. Desertul ideal Mod de preparare Portocala umplutaPortocalele se taie in jumatate. Cu atentie se elimina miezul.
Crema:
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduc la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.
Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata. Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider, cateva ore.
Servim desertul intr-un aranjament festiv deosebit.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/portocala-umpluta-un-desert-parfumat-ideal-pentru-zilele-de-iarna_677e760e72568651a20fa5e2Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.