Pentru început – ce sunt așa numitele alimente cu „calorii negative”?
Termenul „calorii negative” ar putea suna ca visul persoanelor ce vor să slăbească mâncând, dar nu este vorba despre alimente cu mai puțin de zero calorii. Conceptul se referă la alimentele care sunt foarte sărace în calorii și bogate în apă și fibre, ceea ce face ca organismul tău să lucreze mai mult pentru a le digera
„Calorii negative” – un grup de alimente atât de sărace în calorii încât se presupune că organismul tău arde mai multă energie digerându-le față de cât acestea conțin. Acest lucru înseamnă că mâncatul acestor alimente poate duce la un deficit caloric, ceea ce este exact ceea este recomandat pentru pierderea în greutate.
Cinci alimente cu calorii negative sau calorii minime
Țelina
În fruntea listei se află țelina, chintesența mâncării cu calorii negative. Are doar 14 calorii per 100 de g și...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.