Prăjitura Albă ca zăpada – rețetă și trucuri

acum 1 saptamana 11

Prăjitura Albă ca zăpada este una pe care o făceau și mamele sau bunicile noastre, astfel că multora ne amintește de copilărie. Prăjitura Albă ca zăpada se mai numește și Lămâiță, pentru că în varianta clasică, crema are un gust aromat, ușor acrișor, de lămâie. Iată cum se face prăjitura Albă ca zăpada, pas cu pas.


Sfaturi și trucuri pentru o prăjitură Albă ca zăpada reușită


Prajitura Albă ca zăpada este una dintre cele mai îndrăgite rețete de prăjituri de casă, prezentă la mesele de sărbătoare, dar și în momente obișnuite, când se dorește ceva delicios, delicat și aromat.


Prăjitura este compusă din foi fragede, preparate de regulă cu untură sau unt, lapte, făină și ouă, coapte direct pe dosul tăvii. Foile, deși inițial tari, se înmoaie frumos după umplere, căpătând o textură delicată și plăcută. Între foi se află o cremă catifelată de lămâie.


Pentru a face o prăjitură Albă ca zăpada cu adevărat delicioasă, este importan...

Sursa: https://www.libertatea.ro/lifestyle/prajitura-alba-ca-zapada-reteta-si-trucuri-5552532

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.