Prăjitura Albă ca zăpada este una pe care o făceau și mamele sau bunicile noastre, astfel că multora ne amintește de copilărie. Prăjitura Albă ca zăpada se mai numește și Lămâiță, pentru că în varianta clasică, crema are un gust aromat, ușor acrișor, de lămâie. Iată cum se face prăjitura Albă ca zăpada, pas cu pas.
Sfaturi și trucuri pentru o prăjitură Albă ca zăpada reușită
Prajitura Albă ca zăpada este una dintre cele mai îndrăgite rețete de prăjituri de casă, prezentă la mesele de sărbătoare, dar și în momente obișnuite, când se dorește ceva delicios, delicat și aromat.
Prăjitura este compusă din foi fragede, preparate de regulă cu untură sau unt, lapte, făină și ouă, coapte direct pe dosul tăvii. Foile, deși inițial tari, se înmoaie frumos după umplere, căpătând o textură delicată și plăcută. Între foi se află o cremă catifelată de lămâie.
Pentru a face o prăjitură Albă ca zăpada cu adevărat delicioasă, este importan...

acum 1 saptamana
11





_ef957d7a31.jpg)

_3eb4a3eb4b.jpg)












English (US) ·
Romanian (RO) ·