Pentru blat de 24/36 cm:
7 ouă175 gr zahăr200 gr ciocolată amăruie200 gr unt gras50 ml lapte300 gr făină1 vârf de linguriță cu sare1/4 linguriță bicarbonat de sodiu5 gr praf de copt.Pentru crema de cocos:
500 ml lapte125 gr griș200 gr unt gras200 gr zahăr250 g fulgi de cocos1 praf de sare.Pentru crema de caramel:
500 gr caramel condensat250 gr mascarpone.Pentru decor:
ciocolată răzuităfulgi de cocos.Mod de prepararePrimul pas constă în prepararea bazei prăjituri care este un blat cu ciocolată, ușor umed. În timp ce blatul se coace la cuptor poți prepara cele două creme: de cocos și de caramel condensat cu mascarpone.
Cum prepari blatul pentru prăjitură cu cocos și caramel condensatFolosește două boluri și separă în ele albușurile de gălbenușuri. Peste albușuri presară puțină sare și lasă-le la temperatura camerei timp de 15-20 de minute. Între timp poți pregăt...