Ingrediente: pentru 2 foi fragede cu cacao(23/36 cm):
250 gr unt cu 82% grăsime25 gr cacao400 gr smântână150 gr zahăr425 gr făină1 linguriță praf de copt1/4 linguriță bicarbonat de sodiu2 lingurițe esență de rom1 vârf cuțit sare.Pentru foaia de bezea cu cocos:
6 albușuri175 gr zahăr1 linguriță zeamă de lămâie150 gr nucă de cocos2 lingurițe esență de rom1 vârf cuțit sare.Pentru crema de lămâie:
6 gălbenușuri150 gr zahăr150 gr făinăcoaja și zeama de la o lămâie750 ml lapte200 gr unt cu 82% grăsime1 vârf cuțit sare.Alte ingrediente:
puțin ulei pentru uns30 gr ciocolată răzuităfulgi de cocos.Mod de preparareVei începe cu prepararea aluatului fraged cu cacao pe care îl împarți în două părți egale. Apoi vei prepara compoziția pentru blatul cu cocos. acesta se va așeza între cele două blaturi cu cacao. Iar în timp ce se vor coace aceste trei blaturi, vei prepara crema de lămâie.
Cum prepari aluatul fraged c...