Prăjitura ideală pentru Paște. Trebuie să fie nelipsită de pe mesele festive de sărbători

acum 1 saptamana 18
Prăjitura Kati, un deliciu dulce

Conține ingrediente la îndemâna oricui și poate fi preparată rapid și ușor. Nu trebuie să fiți o mare gospodină în bucătărie, pentru a face prăjitură Kati, ci doar să respectați rețeta și vă veți încânta și impresiona musafirii cu gustul său special.

Ingrediente:500 gr făină;150 gr zahăr;150 gr unt;4 gălbenușuri;1 praf de copt.

Se frământă bine aceste ingredient cu lapte cât cuprinde până când obțineți aluatul. Din acesta veți face trei foi pe care le veți întinde cu făcălețul și pe care le veți coace în tava tapetată cu hârtie de copt.

Crema pentru prăjitura Kati:un pachet zahăr vanilat;2 linguri de cacao;2 linguri de gem;1/2 pachet unt;100 gr zahăr;nuci sfărâmate, stafide, rahat;puțin lapte.

Untul se mixează împreună cu zahărul până când devine cremos. După coacere, o foaie se sfărâmă și se amestecă cu crema de unt, gem, esența de rom, pudra de cacao, zahărul vanilat și nucile sau stafidele, în funcție de preferințe. Se adaugă puțin lapte,...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/prajitura-ideala-pentru-paste-trebuie-sa-fie-nelipsita-de-pe-mesele-festive-de-sarbatori_67f78f1bc0238e0fb62e8fa2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.