Mihaela Bilic a dezvăluit ce desert tradițional trebuie să se afle pe masa de Paște a iubitorilor de dulce. Pe lângă gustul delicios, acest preparat este și echilibrat din punct de vedere nutrițional.Dr. Mihaela Bilic, în cartea sa „Sănătatea are gust”, oferă sfaturi prețioase despre cum să ne bucurăm de masa de Paște într-un mod echilibrat și sănătos, fără a ne simți vinovați pentru alegerea alimentelor.
Desertul tradițional de Paște pe care nutriționistul îl recomandă este pasca cu brânză dulce: „Este un produs echilibrat nutrițional, combinația dintre cozonac și brânză făcând mai degrabă din categoria «panificație» decât «cofetărie»”, a scris medicul.
Rețetă de pască cu brânză dulce și aluat pufos
Iată o rețetă de pască cu aluat pufos și umplutură cremoasă de brânză dulce. Pentru pregătirea acestui desert, ai nevoie de:
Pentru aluat:
- 300 g făină
- ...
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.