Președinta InfoCons despre „otrava” de pe masa de Paște: „250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
acum 6 luni
20
Alimentele tradiționale consumate de Paște pot fi surse importante de E-uri și alte aditivi, care pot afecta negativ sănătatea noastră. Este recomandat să citim cu atenție etichetele produselor pe care le achiziționăm.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.