Preşedintele ANPC: Reducerea risipei alimentare ţine foarte mult de educarea consumatorului şi nicidecum de înfrânare
acum 9 luni
22
Reducerea risipei alimentare în sectorul casnic ţine foarte mult de educarea consumatorului şi nicidecum de înfrânare, susţine preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu.
Acesta a fost întrebat ce măsuri consideră că ar putea fi luate pentru reducerea risipei alimentare în sectorul casnic, care se ridică la peste 40%, conform ultimelor date disponibile.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.