Prețurile carburanților au sărit în aer. Cu cât s-a scumpit motorina și benzina în această lună?

acum 2 ore 10

Prețurile carburanților au crescut constant de la începutul lunii. Dacă pe 1 octombrie, de exemplu, găseam atât benzină, cât și motorină sub 7 lei pe litru, cu câteva zile înainte de finalul lunii benzina a ajuns până la 7,20 lei pe litru, în timp ce motorina costă 7,19 lei pe litru, potrivit BZI.

Un plin pentru o mașină cu un rezervor cu o capacitate de 50l, un șofer plătește astăzi pentru un plin de benzină 360 lei, față de 340 lei, cât plătea pe 1 octombrie. De asemenea, prețul pentr...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/preturile-carburantilor-au-sarit-in-aer-cu-cat-sa-scumpit-motorina-si-benzina-in-aceasta-luna_671e53d38c3c571454533ba4

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.