Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din Capitală acuzat de comportament nepotrivit cu elevii a fost demis

acum 2 ore 11

Profesorul de Psihologie de la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Capitală, acuzat de comportament nepotrivit cu elevii, după cum a arătat o investigaţie Recorder, şi-a pierdut locul de muncă.

Întrunit săptămâna aceasta, Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ a decis, cu majoritate de voturi, desfacerea disciplinară a contractului de muncă.

În investigaţia Recorder, mai mulţi elevi au declarat că profesorul avea remarci rasiste, homof...

Sursa: https://tvrinfo.ro/profesorul-de-la-liceul-lucian-blaga-din-capitala-acuzat-de-comportament-nepotrivit-cu-elevii-a-fost-demis/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.