Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai și Paște: zonele afectate de ploi și vânt puternic. Unde vor fi maxime de 27 de grade Celsius

acum 2 saptamani 7

"Săptămâna aceasta debutează cu o vreme frumoasă, caldă, cu temperaturi maxime între 17-27 grade pentru azi, mâine maxime între 16 și 26 grade, miercuri 15-25 grade. 

Ploile își vor face simțită prezența în Dobrogea și Muntenia, însă vor fi slabe cantitativ. După amiaza, vânt ușor în sud și munte.

Ne vom aștepta la ploi, local și temporar, posibil însemnate cantitativ, momentan este o estimare, dar și la valori de temperatură între 12 și 20 de grade", a spus, într-o intervenție la...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/vremea/prognoza-meteo-pentru-minivacanta-de-1-mai-si-paste-zonele-afectate-de-ploi-si-vant-puternic-unde-vor-fi-maxime-de-27-de-grade-celsius_662f300af29fee52eb1c193e

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.