Pui întreg la cuptor, Cea mai bună rețetă. Secretul pentru a ieși rumen pe toate părțile

acum 17 ore 4
Ingrediente Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura1 pui intreg (aproximativ 1,5 - 2 kg)2 linguri de unt sau ulei de masline2 catei de usturoi, maruntiti1 lamaie, taiata in jumatateMix de ierburi aromate proaspete sau uscate (de exemplu, cimbru, rozmarin, salvie)Sare si piper, dupa gustBăutura care ajută la detoxifierea ficatului. Combinații de fructe și legume care curăță organismul de toxine

Cum se prepara Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura

Preincalziti cuptorul la 180°C.Clatiti bine puiul sub apa rece si uscati-l cu un servet de hartie. Taiati excesul de grasime si indepartati orice pene ramase.Frecati puiul cu unt sau ulei de masline amestecat cu boia și condimente.  Acest lucru îl va face să devină rumen la suprafață...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/pui-intreg-la-cuptor-cea-mai-buna-reteta-secretul-pentru-a-iesi-rumen-pe-toate-partile_677e58a2aa40da09ca392f28

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.