Pui tempura. Rețetă inspirată din bucătăria asiatică
acum 3 luni
17
Fâșiile de pui sunt mai întâi trecute prin făină, apoi prin aluatul de tempura, și prăjite rapid în ulei încins până devin aurii și crocante. Servite cu un sos aromat pe bază de sos de soia, ghimbir și mirin, aceste bucăți de pui sunt delicioase și perfect potrivite pentru o gustare sau un fel principal ușor.
Tempura este o tehnică de gătit de origine japoneză, introdusă în Japonia în secolul al XVI-lea de către misionarii portughezi. Metoda portugheză de prăjire a fost adaptată și rafi...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.