Pulpe de pui cu ciuperci și piure în sos cremos, rețeta inedită de care s-au îndrăgostit toți pofticioșii. Ingredientul banal care dă un gust desăvârșit preparatului
acum 3 ore
11
Pentru ingrediente ai nevoie de:
- pulpe de pui dezosate
- 400 - 500 g de ciuperci
- o ceapă mai mică
- 2-3 căței de usturoi
- un cub de unt
- 2 linguri de ulei
- un pahar de vin alb
- supă de legume (puteți folosi și apă în care fierb cartofii pentru piure)
- sare și piper
- pătrunjel proaspăt
Pentru piure: cartofi, un cub de unt, sare, puțină apă în care au fiert cartofii.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.
Pulpe de pui cu ciuperci și piure în sos cremos, rețeta inedită de care s-au îndrăgostit toți pofticioșii. Ingredientul banal care dă un gust desăvârșit preparatului